FAQs

Preguntes freqüents

Sóc Estudiant

Per fer front a la desigualtat de recursos en que us trobeu molts estudiants, entitats com Labdoo fan campanyes de recollida d’ordinadors en desús, els sanegen, els instal·len programari educatiu i els entreguen a estudiants en la mateixa situació que tu.

Omple el formulari Ets estudiant? al web Cap estudiant sense internet. Ens posarem en contacte amb tu i cercarem la millor manera d’aconseguir l’accés.

No té cap cost per l’estudiant. El projecte Cap Estudiant Sense Internet es sustenta a través de la solidaritat dels ciutadans, donacions econòmiques i de material, la feina dels voluntaris i la implicació de les administracions.

Les teves dades estan protegides per la “llei de protecció de dades”. Cap Estudiant Sense Internet aplica la tecnologia per garantir la protecció de la teva navegació per internet i la teva identitat.

La connexió a internet està limitada per a garantir que el donant no resta afectat. S’ofereix a estudiants per poder continuar la vostra formació amb mitjans on-line. Com que depèn del donant d’internet o de la xarxa wifi municipal cal fer-ne un ús responsable.

Vull ser donant d’internet

La navegació serà segura perquè s’aïlla la xarxa de l’estudiant a fi que aquest no interfereixi amb la dels donants. No es perd velocitat de navegació, ja que es limita la de l’estudiant per evitar problemes.

No té cap cost pel donant. El projecte Cap Estudiant Sense Internet es sustenta a través de la solidaritat dels ciutadans, donacions econòmiques, donació de material, la feina dels voluntaris i la implicació de les administracions. Tanmateix, si a més de compartir Internet, vols col.laborar d’alguna altra manera, al menú Com col·laborar trobaràs diverses opcions per recolzar el projecte.

No, ja que amb la vostra donació no esteu demanant cap contraprestació econòmica.

Altres

Fent difusió del projecte a la seva comunitat educativa i facilitant l’accés al formulari tant d’estudiants com de donants. També el centre es pot convertir en un punt Wifi per a estudiants del vostre entorn. A través del nostre sistema Wifi hotspot, és possible compartir un petit excedent d’Internet de la vostra xarxa, la protegeix i garanteix que l’usuari final sigui un estudiant.

Són proveïts pels padrins amb les seves aportacions econòmiques: particulars, empreses, entitats…

Cap Estudiant Sense Internet amb el suport econòmic dels padrins i l’esforç dels voluntaris s’encarrega del manteniment dels dispositius i de tota la xarxa.